LETÖLTÉS - Villamos jelzőtábla csomag
2018. október 28. írta: moren

LETÖLTÉS - Villamos jelzőtábla csomag

Az éjszaka hosszú idő után újra építettem, mégpedig egy jelzőtábla csomagot szerettem volna összeállítani, ami mára sikerült is. A pack 50 jelzőtáblát + 14 kiegészítő jelzést tartalmaz. Nagy segítség lehet a pályakészítőknek, mivel szinte az összes jelzőtábla megtalálható a kiadásban. 

LETÖLTÉS

Az objektumok a jelzőtáblák Utasítás szerinti nevével (rövidítésével) vannak ellátva, akit ez zavar, tőlem átírhatja. 2 féle magasságot adtam meg, azok a táblák, amik többnyire a munkavezeték környékén találhatóak, azoknak az alsó pereme 6 méter - így automatikusan alkalmazkodik a pályához - de ha máshol szeretnénk használni őket, akkor annyival kell lejjebb mozgatni. A többi 2 méter körüli. Az engedélyezett legnagyobb sebesség táblák megtalálhatóak külön oszloppal és anélkül is (_tn kiegészítés). Jó építést kívánok és remélem egyre több új pályában feltűnnek majd a jelzőim! 

borito.jpg   

A bejegyzés trackback címe:

https://morenbve.blog.hu/api/trackback/id/tr9614327961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása