Itt az első festés!
2017. augusztus 29. írta: moren

Itt az első festés!

Noha az OpenBVE Trains csoportban már régen megosztottam a textúrákat, úgy gondoltam, hogy a gyűjtemény első darabja a már beharangozott Desiro lesz. Elég kezdetleges és alap munka, de maximálisan fiktív, így szerintem lesz olyan, aki lát benne fantáziát, ha másra nem is, pár menetet gurulni az Ftrain-en. Nézzük, mit is kell tenni ahhoz, hogy ezt a csodát a játékba importáljuk:

1. Legfontosabb pont, mielőtt bármihez is kezdenénk, szeretném azt leszögezni, hogy ide (pontosabban a drive-omra) semmilyen más modellt nem töltök fel, amit nem én készítettem. Engedély nélkül más munkáját nem lehet közölni, újra feltölteni. Én ehhez tartom magam és másnak is ajánlott! Az átfestéseknél így csak a texteket adom közre, de pontos leírással.

2. Tehát szükséges az alap modell beszerzése, a Dezső a BVE Klubról letölthető.

LINK: http://www.bveklub.hu/siemens-desiro/

3. A telepítés után javasolt a Train mappában található 'H-Start_426_Siemens_Desiro' mappát lemásolni és más nevet adni, ebbe fog kerülni az új festés. Ha ez megvan, akkor szerezzük be a textúrákat:

LINK: https://drive.google.com/drive/folders/0B596G90NscGgVGNKck1DWGluajQ 

4. Ha sikeresen lejött a 'bve' mappa, akkor a Dezső mappájában keressük meg ugyanazt a mappát. Ez az 'Objektum' mappában van (tehát Trains/tetszőleges név amit adtál/Objektum/bve. Ennek a 'bve' mappának a tartalmát kell kicserélni, a régi festések helyére az újak kerüljenek, de a nevüket nem szabad átírni, mert akkor nem találja majd meg a b3d. Meg is vagyunk, remélem nem volt bonyolult, mert a többi festés és vonatösszeállítást is ilyen leírásos módszerrel fogok megosztani. 

GALÉRIA FACEN:
 https://www.facebook.com/pg/morengames/photos/?tab=album&album_id=341745612936665

Remélem ez a megoldás nem annyira kényelmetlen, minden posztnál, ahol galériát mutatnék be, legalul megtalálható majd a Moren Games facebook oldal linkje, így nem kell belájkolni az oldalt feleslegesen a végén elhiszem, hogy érdekel is valakit a festés :D 

Jó játékot kívánok!

 aaa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://morenbve.blog.hu/api/trackback/id/tr5712788794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása