Új menüpont - Villamospályák
2018. március 13. írta: moren

Új menüpont - Villamospályák

Új menüpontba sűrítettem bele az eddigi 16-os maradványait, így a múlt és a jövő közös címke alatt találkozhat. Nem titkolt vágyam, hogy a jövőben kicsit többet foglalkozzak villamospályákkal is, ennek fejében a múltban már elkészítettem pár objektumot, a 120a pálya közös épületeit (főként a Kolozsvári utca és Élessarok környéke) elküldtem Kasza Leventének is, így ha megfelelő lesz számukra, akkor a 37-es pályában is visszaköszön majd 1-2 saját munkám. A jelenleg készülő fűtőház/kocsiszín pack is kicsit bővítve lesz így, a Hungária kocsiszínen kívül szeretném elkészíteni a zuglóit (ami ugyancsak a "VIP" csapat számára jöhet jól egy 3-ashoz) és ha marad energiám, akkor az angyalföldit is. A jövő viszont nem csak objektumokban, hanem pályákban is hozhat előrelépést, mivel Greczula úrral beindult a közös műhely és egy budapesti valós vonalnak álltunk neki, konkrétumokat majd a maga idejében közlünk csak építeni is kellene valamit amivel lehet villogni. Lényeg, hogy nem kell egy nagyon hosszú szakaszra gondolni (nem a 42-es lesz az). 

gg.jpg

Ez azért alakult így, mert lelassult az építkezés a H9-en. Sajnos számos hibát javítanom kellene, gondolok itt az összemosódásokra, ahol villog a pálya, illetve még realisztikusabbá kellene tenni pár szakaszt. Amikor nekikezdtem, akkor az elődje, a BVE4-es változat volt a szint, hogy ahhoz képest jobb legyen, mostanra viszont már magasabban a léc, mivel Sztomi és KopiTomi kiadta a H5 egy részét, jó lenne azt a színvonalat megközelítenem (elérni nem fogom tudni), illetve azóta az érdeklődők között is találni olyan embereket, akiket a munkájuk a HÉV-hez köt, nekik sem szeretnék csalódást okozni, még ha elég korlátozottak is a lehetőségek az OpenBVE-ben. 

Szóval akkor egyelőre vilingerezünk, bár több időm így se lesz, de még ebben a hónapban szeretnénk befejezni és kiadni a pályát, ami remélhetőleg add egy kis pluszt a játéknak és sokatoknak tetszeni fog. A művész úr szavaival élve:

fullos pálya, amin autentikusan lehetne hajtani a mostanában átbar... alakított tátrákat

                  -- Greczula Levente Lá$zló --

A bejegyzés trackback címe:

https://morenbve.blog.hu/api/trackback/id/tr8513736078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása