Nagy megtiszteltetés ért!
2017. szeptember 12. írta: moren

Nagy megtiszteltetés ért!

Tegnap vettem észre, hogy Phonteus Nevolius jóvoltából bekerült a blogom a BVE Klub Hivatkozások menüpontjába. Ez nagy megtiszteltetés számomra, mivel ott a legkomolyabb fejlesztők találhatóak meg, és sokukhoz képest eltörpül az oldalam. Levente is megérdemelt helyet kapott ott, illetve az újoncok közül Szűcs Tamás alias Sztomi1150 került fel a "dicsőségfalra", aki hozzám hasonlóan HÉV pályát épít, de mellette elkészített már pár szép 3D vezetőállást. Mindkettejük oldala nálam is jelezve van oldalt, a Linkek között.

Emiatt a mai napra tervezek újabb tartalmak feltöltését, hogy kiérdemeljem ezt a megelőlegezett bizalmat Phontankától. Sajnos a héten többet nem leszek Budapesten, így mára nagy javításokra nem jut idő, mivel a Keletivel is haladni kellene.

Festések: Phontanka egy jó ideje építi a GySEV Schlieren kocsit, aminek az utolsó fázisába lépett, így pár textúrát nekem is meg kellene már végre osztanom, hátha lát benne fantáziát. Sajnos az én munkáim minimális textúrával, inkább PhotoShop-os rajzolgatásból állnak, így végső megoldásnak semmikép sem nevezhetőek. Viszont amíg nem találunk jobbat, addig szerintem megteszik az én textúráim is, így a mai nap szeretném elérhetővé tenni a 430-334 Szili festést, mellé egy Bhv és egy Bdbt kocsi textet is, természetesen GySEV színekben. Jó lenne gyarapítani kicsit a GySEV állományt, amihez Phontanka Sclieren kocsija nagy mértékben hozzáad, így megteremtve az alapot egy jövőben fiktív nagyvasúti Rábamenti pályához.

Objektumok: Másik visszatérő és örökké fennálló feladatomat is szeretném végre befejezni, kiadni a Házpack eddigi darabjait. Sajnos erre van most a legkevesebb időm, mivel szinte csak a 120A-ra építek az utóbbi hónapokban, de égetően fontos lenne Krisz házpack-ja mellé az enyém kiadása is, mert ezeket bárki felhasználhatná. Mondhatni ez lenne a fő profilom, az objektumkészítés, sajnos a speciális híd objektumaimat, ami a 120A és a H9-ben is van, azt jó két nap lenne Objektumtár-kompatibilissé tenni (főleg ha 1 és 2 vágányos szélességre is átépíteném). Így arra a döntésre jutottam, hogy a Házpackot egy béta verzióban ma kiadom, origó helye, képtár és a textúrák felbontásának az optimalizálása nélkül.

Bemutató: Az utolsó eddig üresen álló menüpontot is meg kellene tölteni tartalommal, mégpedig az UJP16-ost, erről a projektről kellene írni pár mondatban, befejezni az ajándékba kapott TW kijelzőt, stb. 

Ha ezeket a munkákat befejezném végre, akkor nagyobb nyilvánosságot adhatok a blognak, mivel eddig csak a legszerencsétlenebbek legfigyelmesebbek találkozhattak a bloggal, illetve a Face oldallal. Így megoszthatom majd a csoporttal az egészet, mivel a héten több napot úgysem tudok foglalkozni a BVE-vel, és nem akarok már tovább várni ezekkel. Mindenesetre kedv az van az építgetéshez, amit az új NFL szezon sem csökkentett (főleg, hogy a Gaints kikapott, mint az állat), sajnos az élet nem áll meg sosem, így foglalkoznom kell a való élettel is, elutazok pár napra vidékre, jövőhéten meg folytatódik a diákmeló. De amit tudok, azt ma megteszem, főleg ezután az elismerés után, ami lökést adhat a mai napra.

aaba_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://morenbve.blog.hu/api/trackback/id/tr5312823552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása